HECNI SA po tretie aj s Marošom

HECNI SA po tretie aj s Marošom

Mnohí z vás ho poznajú len ako pretekára terénnych prekážkových behov, no čo sa za tým skrýva, mnohým uniká. Stretáva sa s ľuďmi, ktorí mu hovoria, že by ich veľa vecí o ňom zaujímalo, ale nemajú odvahu sa ho spýtať. Samozrejme, najčastejšia otázka je: „Čo sa ti stalo?“, narážajú tak na jeho chýbajúcu nohu, o ktorej si drvivá väčšina myslí, že za ňu môže autonehoda. Keď im povie, že to tak nie je, tak ostávajú prekvapení. To a ešte veľa iného sa môžete dozvedieť na jeho prednáškach, ktoré spolu s Human Health Institute organizujú. Tú najbližšiu si budete môcť vypočuť už túto sobotu o 16:00 na terénnom prekážkovom behu Hecni sa, pri Kunovskej priehrade pri Senici.

Hecni sa

Organizátori si pripravili pre vás 5 km trať s 20 prekážkami pre jednotlivcov a tímy, takže je to adrenalínové podujatí skutočne pre všetkých. Tí, ktorí prídu tak budú mať možnosť vypočuť si o Marošovi aj to, ako sa dostal k pretekaniu, prečo je úspešný, aj napriek tomu, že nie je kompletný, prípadne sa ho budú môcť opýtať na rôzne pikošky.

Maroš Kudlík

On sám odkazuje: „Všetky otázky budú zodpovedané a ja sa dopredu teším na skvelých ľudí, úžasné obecenstvo. Chcel by som sa poďakovať organizátorovi tohto podujatia, Marekovi Štítnemu, za príležitosť byť medzi vami, čo je ďalší dôkaz toho, ako šport spája ľudí a vytvára súdržnosti medzi športovcami.“